SPONSORI SPITALUL JUDETEAN DR. POMPEI SAMARIAN CALARASI

Contract de sponsorizare nr 530 din 23.02.2018

22

 

 

 

 

DONALAM logo

 

Donalam investește în sănătate!

Compania Donalam, parte integrantă a grupului AFV Beltrame, administrator și reprezentant fiind Carlo Beltrame, s-a decis să susțină comunitatea călărășeană, sponsorizând Spitalul Județean de Urgență ”Dr. Pompei Samarian” Călărași. 

Totul a pornit la inițiativa companiei de a investi în sănătate. În urma întâlnirilor cu echipa Donalam, am stabilit de comun acord să se achiziționeze jaluzele verticale pentru 3 secții din cadrul spitalului: secția Cardiologie, secția Oncologie medicală și secția Pediatrie. Ulterior, echipa Donalam s-a ocupat de comanda și ahiziționarea jaluzelelor, iar în termen de 3 săptămâni jaluzelele au și fost montate. Așadar, începând cu luna iunie 2019, confortul pentru pacienții din secțiile mai sus menționate a crescut semnificativ, mai ales acum pe perioada verii. 

Nevoi sunt multe la nivel de spital, însă împreună putem crea un mediu optim în care să beneficiem de servicii medicale de înaltă calitate. 

Donalam se preocupă de viitorul sustenabil al societății, iar pentru asta le mulțumim! Să le urmăm exemplul!

2017 11 14 PHOTO 00000003

 

    Aici începe povestea multor călărășeni – în secția de Neonatologie a Spitalului Județean de Urgență ” Dr. Pompei Samarian” Călărași.

   PROIECT Total Energic IMPACT – Elevi de serviciu în folosul Comunității – Liceul pedagogic ”Ștefan Bănulescu” Călărași.

 

 

 

IMG 7512

      

 

 

 

     Tot aici a luat naștere și proiectul de voluntariat inițiat de Marin    Spătar, Nicoleta Ulmeanu, Alina Mazgras, Cristina Costache, Iulian    Bădițescu, elevi în clasa a IX-a și a X-a ARTE, îndrumați fiind de prof.   Silviu Soare, prof. Filofteia Radu, prof.Irina Bîrjoveanu, director Vasilica   Puran.

 

 

Le mulțumim pentru că ne-au ales să facem parte din povestea lor, iar    ei  acum fac parte din a noastră. Au adus un strop de culoare în cadrul    secției noastre.

 

Să le urmăm exemplul și să-i felicităm pentru inițiativă!

 

 

 

 

IMG 7517 11

 

@2021