Birou internari

Birou internari

Internarea se realizează în baza de biletului de internare eliberat de către medicul de familie sau cel specialist , semnat și parafat de către un medic specialist al Spitalul Judetean De Urgenta Dr. Pompei Samarian Calarasi. În cazuri de urgenţă, internarea se face direct prin Unitatea de Primiri Urgențe a spitalulului.

 DOCUMENTE NECESARE PENTRU INTERNARE:

a) internare continuă

  • bilet de trimitere, semnat și parafat de un medic specialist al Spitalul Judetean De Urgenta Dr. Pompei Samarian Calarasi -cardul de sănătate -buletinul sau cartea de identintate /certificat de naștere pentru copii sub 14 ani -dovada de asigurat (adeverinţă pentru confirmarea achitării contribuţiei asigurărilor de sănătate sau cupon de pensie)

b) internare de zi

  • bilet de trimitere semnat și parafat de un medic specialist al Spitalul Judetean De Urgenta Dr. Pompei Samarian Calarasi cu data și ora programării,scrisoare medicala -card de sănătate -buletinul sau cartea de identintate /certificat de naștere pentru copii sub 14 ani -dovada de asigurat (adeverinţă pentru confirmarea achitării contribuţiei asigurărilor de sănătate sau cupon de pensie)

 PROGRAM  BIROU INTERNĂRI

 LUNI-VINERI

  07:30-15.00

 SÂMBĂTĂ-DUMINICĂ

    închis

@2021